Home -> Programma 2018 -> Focus op Indonesië ipv schilder Bernard Gerritsen

Focus op Indonesië ipv schilder Bernard Gerritsen

Zoals aangekondigd in onze uitnodiging, zou mevrouw Smit-Muller zondag 25 maart a.s., in aansluiting

op onze jaarlijkse huishoudelijke Algemene Ledenvergadering 2018, een lezing houden over de Deventer schilder A.G. (Bernard) Gerritsen.  Gisteren bleek echter dat zij als gevolg van een val helaas niet daartoe in staat is. Gelukkig hebben wij ons medebestuurslid René Berends bereid gevonden om voor een alternatief te zorgen. In het kader van het evenement Focus op Indonesië heeft hij onlangs tweemaal een presentatie gehoud over de eeuwenoude band tussen Deventer en Nederlands-Indië. Zondag zal hij deze presentatie ook voor onze vereniging houden.

Graag ontvangen wij u zondag a.s. in Vergader- en Partycentrum De Horst, met om 12.00 uur de Algemene Ledenvergadering 2018 en aansluitend om 12.30 uur de lezing door René Berends.